Etsimme vapaaehtoisia

”Työssäni Helsingin apulaispormestarina haluan edistää yhteisymmärrystä eri ihmisryhmien kesken. Sopiva ry tekee tärkeää työtä vuoropuhelun edistämiseksi ja vastakkainasettelun
purkamiseksi. ”

Nasima Razmyar, Helsingin apulaispormestari 

Oletko turhautunut vastakkainasetteluun ja tulehtuneeseen keskusteluilmapiiriin? Haluatko edistää vuoropuhelua? Oletko kiinnostunut vapaaehtoistoiminnasta? Sopiva ry on paikka juuri sinulle!

Tarvitsemme hallituksen tueksi rahastonhoitaja-kirjanpitäjän (jotka eivät ole päätösvaltaisia hallituksessa) sekä markkinoinnin ja varainhankinnan osaajia.

Rahastonhoitaja-kirjanpitäjä

Hallitsetko kaksinkertaisen kirjanpidon? Jos olet vastuuntuntoinen ja luotettava ja sinulla on kokemusta kirjanpidosta ja yhdistyksen rahakirstun vartioimisesta, olet etsimämme henkilö!

Markkinointivastaava

Tunnetko markkinoinnin näkökulmat ja somealustojen toimintatavat? Etsimme luovaa ja määrätietoista markkinoinnin osaajaa, joka osaa viestiä mielenkiintoisesti, tehokkaasti ja merkityksellisesti. Sinulla on rohkeutta kehittää yhdistyksemme markkinointia ja viestintää sosiaalisen median kanavissa. Olit sitten hankkinut taitosi käytännön työssä tai opinnoissasi, otathan meihin yhteyttä!

Varainhankintavastaava

Oletko haka tekemään apurahahakemuksia? Tiedätkö, mistä Sopivan kannattaisi hakea rahoitusta? Jos sinulla on aiempaa kokemusta yhdistyksen varainhankinnasta ja tunnet kotimaisia ja ehkä myös ulkomaisia rahoituskanavia, tule mukaan joukkoomme!

Jos kiinnostuit jostakin tehtävästä, laita meille vapaamuotoinen hakemus osoitteeseen yhdistys(at)sopiva.org

Vaikka et sopisi mihinkään yllä olevista kuvauksista mutta haluat tulla mukaan toimintaamme, kerro meille itsestäsi!


Viimeisimmät julkaisut