Sopivan lukupiiri: salaliittoteoriat 20.1. klo 17

Tervetuloa mukaan Sopivan lukupiiriin 20. tammikuuta klo 17, tapahtumapaikkana Zoom!


Sopivan kaikille avoimessa lukupiirissä tartutaan jälleen ajankohtaiseen keskusteluun, sillä tammikuun lukupiirin aiheena on salaliittoteoriat! Nyt taustalukemisto on niin sanotusti multimodaalista, kun tutustumme tutkija Marc-Andre Argentinon ajatuksiin QAnonista sekä kirjoitetun että audiovisuaalisen tekstin kautta:

Saamme lukupiiriimme myös asiantuntijavieraan, sillä salaliittoteorioita tutkiva apulaisprofessori Katja Valaskivi Helsingin yliopistosta on lupautunut liittymään seuraamme ja kertomaan myös aihetta koskevasta suomalaisesta tutkimuksesta. Katja on muuten myös yksi keskeisistä hahmoista alkuperäisen Sovittelujournalismi-tutkimushankkeen taustalla! Kannattaa siis tutustua myös Katjan tutkimuksiin: https://researchportal.helsinki.fi/en/persons/katja-valaskivi 

Tiivistetysti
Mitä: Sopivan lukupiiri: salaliittoteoriat
Milloin: 20.1. klo 17
Miten osallistun: tämän osallistumislinkin kautta kun tapahtuma alkaa. Koska tapahtumaan ei ole ennakkoilmoittautumista, muista laittaa itsellesi muistutus!


Viimeisimmät julkaisut