Seuraa Sopivaa Twitterissä ja liity postituslistalle! Facebook-sivumme hiljenee algoritmiongelmien takia

Tammikuussa 2021 Sopiva Sovittelujournalistit ry:n Facebook-sivusto on poistettu varoittamatta kaksi kertaa: 9.–19.1. (tiedotteemme 13.1 ja 20.1.) ja uudelleen 22.–26.1. Molemmilla kerroilla myös kaikkien sivua hallinnoineiden henkilökohtaiset tilit poistettiin. Vaikka sivut on nyt palautettu, meillä ei edelleenkään ole tarkkaa tietoa siitä, minkä takia sivustomme on Facebookin algoritmin haaviin tarttunut. Näin ollen meidän on mahdotonta myöskään luottaa siihen, että sama ei toistuisi jatkossa. 

Koska Facebookista on tullut meille epävakaa viestintäkanava, olemme päättäneet siirtää viestintämme jatkossa muihin kanaviin. Sopivan Facebook-sivulla on kuitenkin melkein 500 sovittelujournalismista kiinnostunutta seuraajaa – lämmin kiitos teille kaikille! Toivomme, että yhteytemme säilyy jatkossakin. Se onnistuu eritoten 

Facebook-tilimme jää kyllä näkyville (jos se meistä on kiinni), mutta lähinnä arkistoksi ja vain tärkeimpiä tiedotusasioita varten. Sivuston ja ylläpitäjien tilien palauttaminen ongelmatilanteissa on osoittautunut liian työlääksi, jotta voisimme tätä riskiä jatkossa ottaa. 

Ongelmistamme Facebookin kanssa voit lukea yllä mainittujen tiedotteidemme lisäksi myös useista tiedotusvälineistä, esimerkiksi Helsingin Sanomat, Yle ja Suomen kuvalehti (maksumuurin takana).


Viimeisimmät julkaisut